Experienta profesionala

Medic primar chirurgie generala:
Medic specialist chirurgie generala:
Medic rezident chirurgie generala:
Medic rezident medicina generala:

Studii

Invatamant universitar si postuniversitar:

Diplome universitare

Studii de supraspecializare postuniversitare

Afilieri

Afiliere la organizatii profesionale/stiintifice:
Publicatii in carti sau enciclopedii:
Multiple publicatii: articole publicate: prezentate unui comitet de lectura, lucrari si postere prezentate national si international

Mentiuni

In ultimii 2 ani fac parte din echipa internationala de traineri in cadrul cursurilor internationale (endorsed by European Society of Trauma and Emergency Surgery) de «Urgente chirurgicale traumatice» si «Laparoscopia in urgentele chirurgicale netraumatice» ce au loc anual in Bucuresti in cadrul UMF Carol Davila alaturi de o echipa de chirurgi recunoscuti international, director de curs fiind Prof. Selman Uranus

Scurta prezentare a activitatii chirurgicale

Experienta chirurgicala de 23 ani, medic primar in clinica de chirurgie a Spitalului de Urgenta Floreasca, cel mai mare spital de urgenta din Romania, spital cu cca 40 000 de internari pe an dintre care cca 15 000 in chirurgie. Numarul de operatii efectuate anual in spital este de cca 8-9 mii.

Vasta experienta interventii chirurgicale in regim programat, chirurgie oncologica dar si in tratamentul urgentelor chirurgicale abdominale netraumatice si traumatice.

Domenii de interes:

Atat in chirurgia laparoscopica cat si in cea clasica folosesc uzual tehnica moderna: dispozitive de electrochirurgie avansate ( LigaSure, Harmonic ) dispozitive de sutura mecanica (staplere), staplere pentru chirurgia hemoroizilor, stapleer pentru fixarea plaselor in chirurgia laparoscopica a herniilor si eventratiilor, plase din materialele cele mai noi pentru chirurgia defectelor parietale.